1. Home
  2. /
  3. Sorteergrijpers

Sorteergrijpers – DRG

Het eerste type binnen ons portfolio van sorteergrijpers, zijn de DRG sorteergrijpers.
De DRG sorteergrijpers zijn een bewezen concept en al lange tijd in de markt. De sorteergrijpers kunnen daardoor ook breed ingezet worden. De grijpers worden gebruikt in de sloop, recycling en andere applicaties. De sorteergrijpers worden hierdoor gebruikt bij veel prominente bedrijven in de verschillende branches.

Demarec is erin geslaagd bij het ontwerp van de grijpers volledig rekening te houden met de zware omstandigheden in alle applicaties. De sorteergrijpers onderscheiden zich door hoge sluitkrachten en een robuuste constructie van het juk. Dit komt door het toepassen van een Delta-Box frame. Dit frame heeft breed gelagerde scharnierpunten. Verder beschikt het Delta-box frame over: over gedimensioneerde geharde pennen en lager bussen. Het Delta-Box frame in combinatie met één cilinder met grote diameter zorgt voor hoge sluitkracht. Dit zorgt ook voor lage reactie-krachten in de scharnierpunten. De grijpers zijn ook zeer service vriendelijk en betrouwbaar. Vanwege de eenvoud van het hydraulisch systeem. De schalen zijn uitgevoerd met een geperforeerde rompplaat uit hoogwaardig materiaal. Daardoor heeft de constructie extra torsiestijfheid aan de schalen. Dit voorkomt verklemming van materialen in de schalen. Dit geeft ook optimaal zicht tijdens het werk.

De DRG sorteergrijpers zijn beschikbaar voor machines van 10 tot en met 80 ton.

Sorteergrijpers - DRG

0.00Buy Now

Sorteergrijpers - DRG-DD

0.00Buy Now

Sorteergrijpers – DRG-DD

Het tweede type binnen ons portfolio van sorteergrijpers zijn de DRG-DD sorteergrijpers voorzien van DemaDrive. Deze grijpers zijn uitstekend geschikt voor inzet bij sloop-, recycling en algemene werkzaamheden.

Wanneer het nu gaat om een renovatiesloop, een brandschade of het rooien van struiken. De kleine handige grijper komt altijd van pas. Maar ook bij onderwater werkzaamheden geeft het volledig gesloten DemaDrive-System veel voordelen. Er is immers geen draaikrans. Verder zijn er ook geen draaipunten die schade kunnen oplopen. Hierdoor is de grijper betrouwbaar. Het inzetten van een sorteergrijper bespaart tijd en mankracht. Ook bevordert het de veiligheid tijdens de werkzaamheden. Het onderhoudsvrije grijperconcept met compact design en lange levensduur is ook nog steeds vernieuwend op de markt. Het gepatenteerde DemaDrive-System zorgt een constante sluitkracht. De geperforeerde schalen geven goed zicht op het werk. Deze zorgen ook voor een gunstige kracht/gewicht verhouding. Verder zorgt het gesloten DemaDrive-System voor een optimale hydraulische bescherming. Daarnaast is de grijper uitgerust met een lasthoudventiel om de veiligheid tijdens het werk te garanderen. En natuurlijk is de grijper ook uitgerust met verwisselbare messen.

De DemaDrive sorteergrijpers zijn beschikbaar voor machines van 2 tot en met 11 ton. Verder zijn de grijpers ook te monteren met draaikantelstuk.

Sorteergrijpers – DRG-DN

De laatste optie binnen ons portfolio van sorteergrijpers is de Mini/ midi sorteergrijper voorzien van cilinders.

De mini en midi sorteergrijpers met dubbele cilinder zijn uitstekend geschikt voor inzet bij sloop-, recycling of algemene werkzaamheden. Hierdoor kan deze gebruikt worden voor renovatiesloop, brandschade of bijvoorbeeld het rooien van struiken. Doordat de grijper een dubbele cilinder heeft, heeft deze hoge sluitkracht. De cilinder beschikt ook over een lasthoudventiel. Verdere belangrijke kenmerken van de grijper zijn: Een compacte 4,10 of 15-tons hydraulische rotator en ook 360° draaibaar. De grijpers beschikken ook over robuuste scharnierpunten. Verder heeft de grijper over verwisselbare onderschroefmessen en is de hydrauliek beschermd in het juk.

De mini/midi soteergrijper is beschikbaar voor machines van 1 tot en met 9 ton. Ook is deze grijper te monteren onder een draaikantelstuk.

Sorteergrijpers - DRG-DN

0.00Buy Now

Interesse in één van onze grijpers? Neem dan direct contact op

Stap 1 van 2