DemaLease opent deur naar topmaterieel van Demarec

Demarec, sinds 2006 onderdeel van de internationale KINSHOFER GROEP, is wereldwijd één van de meest toonaangevende fabrikanten van duurzaam en innovatief materieel voor de sloop- en recyclingindustrie. Dit topmaterieel kunnen bedrijven, die werkkapitaal beschikbaar willen houden voor andere activiteiten, nu ook inzetten dankzij DemaLease.

Financial lease

Bij DemaLease leaset een bedrijf het gewenste uitrustingstuk van Demarec via financial lease.

Hierbij wordt de volledige aanschafwaarde (100% financiering) van het object gefinancierd door de leasemaatschappij. Over een van tevoren overeengekomen looptijd (afgestemd op de economische levensduur van het object) wordt het leasebedrag in vaste termijnen terugbetaald.

Na afloop van de leaseperiode, dus nadat alle maandelijkse leasetermijnen en eventueel restantbedrag zijn betaald, gaat het eigendom van het object in principe automatisch over naar de klant.

De voordelen van DemaLease:

 • Financiering

  100% financiering mogelijk

 • Investeringsaftrek

  Cliënt kan zelf investeringsaftrek realiseren

 • Zelf afschrijven

  Cliënt schrijft zelf op het object af

 • Fiscaal aftrekbaar

  De rente is fiscaal aftrekbaar

 • Vaste maandtermijnen

  De maandtermijnen staan vast, dus intern makkelijk budgetteerbaar

 • Bestaande kredietlijnen

  Bestaande kredietlijnen blijven onaangetast

 • Liquiditeitspositie

  De investering legt geen beslag op de liquiditeitspositie

 • Werkkapitaal

  Het aanwezige werkkapitaal blijft volledig beschikbaar

 • Geen budget beperkingen

  Geen budget beperkingen en geen afsluitkosten.

Leasen OilQuick snelwisselsysteem

DemaLease biedt als enige in Nederland de mogelijkheid om het OilQuick hydraulische snelwisselsysteem te leasen. Het leasen van OilQuick snelwisselsystemen en kopplaten moet wel gepaard met Demarcec uitrustingsstukken.

Dankzij het OilQuick volledig hydraulische snelwisselsysteem wisselt de machinist van een graafmachine, wiellader of vorkheftruck vanuit zijn cabine binnen enkele seconden van uitrustingsstuk. En… dit inclusief de aan- en afkoppeling van de benodigde hydrauliekslangen!

Aflossen en rente

Het maandbedrag is opgebouwd uit een aflossings- en rentedeel. Het aflossingsbedrag wordt van te voren overeengekomen en staat vast tijdens de contractduur. Het aflossingsgedeelte is ook mede afhankelijk van een eventuele aanbetaling; bijvoorbeeld in de vorm van inruil.

Geen zekerheden

Voor de financiering via financial lease zijn geen aanvullende zekerheden nodig, omdat in dit geval het te leasen Demarec-materieel als onderpand dient. Het bedrijfsmiddel komt op de balans van de ondernemer zodat deze normaal kan afschrijven en aanspraak kan maken op de mogelijke investeringspremies en overige subsidies.

Topmaterieel

Via DemaLease kan vrijwel het gehele productaanbod van DEMAREC worden geleaset. Van sloop- en sorteergrijpers, Multi-Quick Processors, schrootscharen en Multi-scharen tot aan het bijzondere OilQuick volledig hydraulisch snelwisselsysteem. Stuk voor stuk topmaterieel dat uitblinkt door de lange levensduur, het opmerkelijke vermogen en de gunstige exploitatiekosten.

In alle gevallen geldt dat de klant zelf verantwoordelijk is voor het onderhoud.

Zoals gebruikelijk bij Demarec staat ook bij DemaLease de klant centraal. Dit komt onder meer tot uiting in het advies over het meest rendabele en efficiënte uitrustingsstuk voor het betreffende bedrijf. Of het advies om een allrisk verzekering af te sluiten, zodat de klant gedekt is onvoorziene schades.

Positiever bedrijfsresultaat

Het geavanceerde OilQuick systeem maakt graafmachines, wielladers en vorkheftrucks efficiënter inzetbaar. Maar dat is niet het enige voordeel van het OilQuick systeem van Demarec. Immers dankzij een forse tijdbesparing kan er bij ieder project meer rendabel en kosteneffectief worden gewerkt met als klinkend resultaat een positiever bedrijfsresultaat.

Kortom, met de financiële besparingen die het OilQuick hydraulisch snelwisselsysteem oplevert, betaalt de klant een belangrijk deel van zijn maandelijkse leasebedrag!

Interesse?

Bent u overtuigd van de vele voordelen van DemaLease, vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan met het contactformulier.

Uw aanvraag wordt definitief in behandeling genomen na goedkeuring van de financiële samenwerkingspartner van DemaLease.

Tot slot: alles wat via leasing wordt gefinancierd, hoeft dus niet via bankleningen of andere vermogensbronnen te worden gefinancierd!

Stap 1 van 2