1. Home
  2. /
  3. Kinshofer group

Demarec

Demarec, sinds 2006 onderdeel van de KINSHOFER GROEP, is één van de top fabrikanten van equipment voor de sloop- en recyclingindustrie. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is het Demarec gelukt om marktkennis en techniek perfect met elkaar te combineren. Demarec ontwikkelt haar producten met een duidelijke visie, waarbij gunstige exploitatiekosten, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, unieke prestaties, servicevriendelijkheid, design en lage onderhoudskosten centraal staan. Door ook nog eens goed naar gebruikers en afnemers te luisteren ontstaan innovaties die echt toegevoegde waarde hebben.

Kinshofer

KINSHOFER kranen en graafmachine-aanbouwdelen is een toonaangevende fabrikant van belangrijke industriële aanbouwdelen voor klanten over de hele wereld. Ons wereldwijde hoofdkantoor, gelegen in het Beierse dorp Holzkirchen, Duitsland, biedt een uitgebreid assortiment aanbouwdelen voor werktuigdragers met en zonder hydrauliek, waaronder schroot, sloopwerk, spoorwegen, landschapsarchitectuur, bouw, sneeuwruimen, graafwerkzaamheden, wegenbouw, bosbouw, banden recycling- en biomassa-industrie.

Augertorque

AUGER TORQUE is een wereldwijde fabrikant en toonaangevende leverancier van aanbouwdelen voor grondverzet. Met een sterke focus op kwaliteit, innovatie en service, is ons productassortiment ontworpen voor de bouw-, landbouw- en grondverzetindustrie, en omvat het grondboren, grondboren, draaimomentkoppen voor schroefpalen, mastplatforms, sleuvengravers, mulchers, houtklover en stronkenfreesmachines. Met vijf productiefaciliteiten, voorraadhoudende gebouwen wereldwijd en een wereldwijd netwerk van meer dan 150 distributeurs, voldoet AUGER TORQUE snel, robuust en kosteneffectief aan de behoeften van alle wereldwijde markten.

Doherty

DOHERTY-koppelingen en hulpstukken ontwerpen en produceren wereldwijd toonaangevende, hoogwaardige grondverzethulpstukken voor de bouw-, sloop-, steengroeve- en mijnbouwsector wereldwijd. Wij zijn toegewijd aan veiligheid en kwaliteit en lopen voorop in de innovatie van aanbouwdelen en zijn een van de weinige fabrikanten wereldwijd die volautomatische snelwissels aanbieden die 100% voldoen aan de AS4772-208-, EN474- en ISO13031-normen en het beleid van grote aannemers. Onze belangrijkste producten zijn onder meer de D-Lock en D-Lock Tilt Couplers.

Solesbee’s

SOLESBEE’S Equipment and Attachments LLC, gevestigd in Winston, Atlanta GA, is een full-service fabrikant van zwaar materieel die hoogwaardige, standaard en op maat gemaakte aanbouwdelen aanbiedt voor elk groot merk zwaar materieel. We zijn in gebruik sinds 1993 en bieden een complete lijn van sterke en duurzame aanbouwdelen voor elk type werk dat vereist is voor heftrucks, bulldozers, front-end en back-end laders, graafmachines en tractoren.

RF-systems

RF-SYSTEM ontwikkelt en verkoopt efficiënte, veelzijdige gereedschappen en producten voor vele categorieën, zoals spoorwegen, kabels en lijnen, sorteren, civiele techniek en bouwcontracten voor verschillende transportmachines zoals graafmachines, autolaadkranen en tractoren. Onze kracht is onze toonaangevende technische vaardigheden, voortdurende ontwikkeling van unieke, hoogwaardige producten, uitgebreide opslag en uiterst betrouwbare levering.

Hammer

HAMMER, gelegen in het industriële gebied van Molfetta, Bari, garandeert de hoogste kwaliteit, Italiaans ontworpen en vervaardigde hydraulische sloophamers, hydraulische brekers, scharen en andere aanbouwdelen. Hammer vervaardigt meer dan 95% van zijn componenten en producten in eigen huis met een zeer geavanceerde en uiterst moderne machinefabriek bestaande uit meer dan 65 CNC-machines.