DE VRIES ERMELO KIEST WEDEROM VOOR CILINDERLOZE NOX TILTROTATOR

“Wij zijn al 6 jaar erg tevreden met de NOX omdat het de graafwerkzaamheden een heel stuk makkelijker maken…. ”

NOX nummer 2
Met de aanschaf van onze nieuwe midigraver Terex Schaeff TC35 gaf de machineverkoper het advies om de NOX aan te schaffen. Directeur Wim de Vries: “We hebben een demonstratie gekregen van de NOX waarbij we hebben gezien dat het de graafwerkzaamheden beduidend makkelijker maakt. Recent is de NOX TR-6 ingeruild bij aanschaf van een NOX TR-07 van de derde generatie”.

NOX zorgt voor optimale efficiëntie
Door de NOX tiltrotator te gebruiken, vermindert men niet alleen de noodzaak om de graafmachine te
herplaatsen, zo beschermt men de grond tegen schade (vooral als het gaat om landschapsaanleg), maar versnelt ook de werkzaamheden. De aanbouwdelen kunnen binnen het volledige bereik van de giek worden geplaatst om rond obstakels te werken. Snelle en eenvoudige nivelleerwerkzaamheden kunnen worden gerealiseerd zonder de graafmachine te verplaatsen. Het nauwkeurig plaatsen van trottoirbanden, het gedoseerd en nauwkeurig vullen van sleuven met een 90 ° gedraaide bak en het hanteren van verschillende soorten materialen in nauwe ruimtes zijn geen probleem met de NOX.

Cilinderloos = groot voordeel
De NOX TR-07 is cilinderloos en dat is een groot voordeel. “Bij de NOX kunnen er geen kabels achter de cilinders blijven hangen. Hoveniers en stratenmakers zijn ook erg content met de NOX omdat het de afwerking van bijvoorbeeld tuinen makkelijker maakt. Je kunt bijvoorbeeld schuin blijven staan met de kraan en toch mooi recht afwerken” aldus Wim de Vries. De 360° continue rotatie en 2 x 50° kantelmoment maken de machine een multifunctionele alleskunner.

Loon- en Grondverzetbedrijf B. de Vries B.V.
Is een familiebedrijf dat in 1964 opgericht door Brand de Vries wat betekent dat men volgend jaar 60 jaar bestaat. Belangrijkste activiteiten zijn voornamelijk grond- en sloopwerk. Dit verricht men voor o.a. overheidsinstellingen, nutsbedrijven, gemeenten, agrariërs, hoveniers, zorginstellingen en recreatieparken. Momenteel zijn er 6 medewerkers in vaste dienst waarvan 5 machinisten die dagelijks de regio intrekken om de werkzaamheden uit te voeren en 1 administratief medewerkster die op kantoor alles regelt.

Wil je meer informatie over de NOX? Neem dan contact op!