1. Home
 2. /
 3. De nieuwe Ecoline roteerbare...

Nieuwe lijn roteerbare vergruizers

Wij lanceren officieel de nieuwe ecoline roteerbare vergruizers.

De nieuwe roteerbare vergruizers in de Ecoline serie zijn allereerst speciaal ontworpen om een concurrerende roteerbare vergruizer op de markt te brengen met de kwaliteit die u van Demarec mag verwachten.
Het is een compleet nieuw concept met veelal nieuwe verwisselbare slijtdelen. Hierdoor zijn deze nieuwe roteerbare vergruizers inzetbaar bij primaire en secundaire sloop.

De vergruizers van de nieuwe EcoLine serie zijn ontwikkeld voor het middensegment. De vergruizers zijn beschikbaar voor graafmachines van 9 tot en met 32 ton. De vergruizer is ook volledig roteerbaar en beschikt over de welbekende Demarec kwaliteit en DNA.

Hiernaast de officiële eerste beelden van de nieuwe EcoLine roteerbare vergruizer. De DLP-24 die te zien is in de video is aan het werk op een project in Duitsland. Nieuwsgierig? Bekijk nu de beelden.

De eerste beelden van de compleet nieuwe DLP EcoLine vergruizers.

‘De roteerbare vergruizers zijn bedoeld voor het middensegment, met bovendien een daarbij passende prijs. Ze zijn daarom ook geschikt voor gebruik aan lichtere machines. ‘Maar uiteraard hebben ze wel de Demarec-kwaliteit net zoals al onze andere producten’, belooft algemeen directeur Marcel Vening.’

Belangrijkste voordelen EcoLine vergruizers:

 • Demarec DNA

  Alle herkenbare Demarec productvoordelen

 • Competitief geprijsd

  Demarec vergruizer voor het middensegment

 • Top kwaliteit

  De kwaliteit van producten die je gewend bent van ons

 • Brede range

  Voor graafmachines van 9 – 32 ton

 • Compleet nieuw concept

  Een compleet nieuw concept

 • Wisselbare slijtdelen

  Nieuw ontworpen wisselbare slijtdelen op de vergruizer

Ruud de Gier met uitleg over de bouw en het concept van de DLP roteerbare vergruizers.

De nieuwe Ecoline roteerbare vergruizers modellen

De eerste beschikbare roterende vergruizer in de EcoLine is de 2 ton wegende DLP-24. De DLP-24 is geschikt voor machines van 18 tot en met 25 ton. Daarna wordt het productportfolio stap voor stap verder uitgebreid naar zwaardere, maar ook naar lichtere modellen.

Er komen roteerbare vergruizers op de markt voor machines van 9 tot en met 32 ton. Allereerst focussen wij ons op de roteerbare variant van de nieuwe EcoLine vergruizers en hierna volgt de starre versie.

Wilt u meer productspecifieke informatie? Klik dan op de onderstaande button en bekijk de productpagina.

EcoLine vergruizer

Roteerbare vergruizer - Ecoline

0.00Buy Now

Roteerbare vergruizers voor het middensegment

De nieuwe EcoLine roteerbare vergruizers zullen in tegenstelling tot ,de bekende Demarec-lijn, qua prijs zich focussen op het middensegment van de markt. Doordat de nieuwe vergruizers vol zitten met slimme Demarec oplossingen zoals: wisselbare slijtdelen, filters in rotatie en een snelgangventiel is er geen concessie gedaan op de kwaliteit.


De roteerbare vergruizers uit de EcoLine liggen op het prijsniveau van een aantal andere concurrerende merken.
Echter zorgen wij met deze lijn vergruizers ervoor dat wij twee markten kunnen bedienen namelijk die van de echte topproducten en de producten voor het middensegment.

Wil je graag kennismaken met de nieuwe vergruizers?

Vraag dan direct een demo aan. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jouw machine voorzien van het juiste uitrustingsstuk.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is het Demarec gelukt om marktkennis en techniek perfect met elkaar te combineren. Demarec ontwikkelt haar producten met een duidelijke visie. Bovendien focussen wij ons allereerst op gunstige exploitatiekosten, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, unieke prestaties, servicevriendelijkheid, design en lage onderhoudskosten. Dit sluit nauwkeurig aan op hoe wij de nieuwe EcoLine roteerbare vergruizer ontwikkeld hebben.

Interesse in de nieuwe vergruizers? Neem dan direct contact op

Stap 1 van 2