1. Home
  2. /
  3. Betonvergruizers

DSP Betonvergruizers

Het eerste type binnen ons portfolio van betonvergruizers zijn de DSP betonvergruizers.
De DSP betonvergruizers zijn met name ontwikkeld voor secundaire sloop, namelijk voor het breken van beton en het vrijmaken van betonijzer. De DSP-serie is de eerste in eigen huis ontwikkelde betonvergruizer.

De DSP-serie is uitgerust met het “befaamde” DemaPower-System! Een unieke cilindertechniek. Door het DemaPower-systeem heeft de DSP 20% meer vermogen en extreem korte cyclustijden. Hierdoor levert de DSP betere prestaties in tegenstelling tot vergruizers met een standaard cilinder. Niettemin is de DSP ook leverbaar met standaard cilinder.

De bovenbek heeft een verwisselbare tandplaat met één voortand. Dit zorgt voor een uitstekende penetratie in het beton. Beide tanden in de bovenbek vallen tussen de openingen in de onderbek, zodat het bewapening staal altijd optimaal gescheiden wordt van het beton. Alle slijtdelen kunnen ter plaatse worden vervangen. De DSP is beschikbaar in starre en roteerbare versie en geschikt voor machines van 20 tot en met 65 ton.

betonvergruizers - DSP

0.00Buy Now

betonvergruizers - EcoLine

0.00Buy Now

EcoLine Betonvergruizers

Het tweede type binnen ons portfolio van betonvergruizers zijn de Ecoline betonvergruizers.
De EcoLine betonvergruizers zijn speciaal ontworpen om een concurrerende vergruizer op de markt te brengen met de kwaliteit die u van Demarec mag verwachten. Het is een compleet nieuw concept met veelal nieuwe verwisselbare slijtdelen. Desondanks zijn deze nieuwe roteerbare vergruizers inzetbaar bij primaire en secundaire sloop.

De vergruizers van de nieuwe EcoLine serie zijn ontwikkeld voor het middensegment. De vergruizers zijn beschikbaar voor graafmachines van 9 tot en met 32 ton. De vergruizer is dus volledig roteerbaar en beschikt over de welbekende Demarec kwaliteit en DNA.

Dus bent u op zoek naar een Demarec betonvergruizer met de welbekende Demarec productvoordelen? Dan zijn DLP EcoLine betonvergruizers. de zeker iets voor u!

MQP met vergruizer bek

De derde optie binnen ons portfolio van betonvergruizers is de Multi-Quick Processor. De MQP is van origine niet uitsluitend een betonvergruizer deze staat immers bekend om het kunnen wisselen van bekken. De MQP is verkrijgbaar in vier verschillende typen met zes tot acht bekkensets. De bek die wordt gebruikt bij het vergruizen van beton is de zogenaamde P(ulverizer)-bek. Deze bek zorgt er als het ware voor dat de MQP een betonvergruizer wordt. Maar er zijn ook bekken voor het knippen van betonconstructies met wapeningsstaven, hout en voor het knippen van staalconstructies en tanks. Daardoor passen de bekken perfect bij alle zware omstandigheden tijdens sloop en recycling.
In alle gevallen ligt de nadruk op efficiëntie en duurzaamheid.

Bovendien, en dat is misschien nog wel belangrijker, heeft een Demarec MQP ten opzichte van elk ander concurrerend merk een extra prestatie die kan oplopen tot wel 20%. Met andere woorden: meer winst dankzij meer vermogen en meer snelheid.

Betonvergruizer - MQP

0.00Buy Now

Betonvergruizer - DRP

0.00Buy Now

Dedicated Demolition Line met vergruizer bek

Tenslotte de laatste typen betonvergruizers binnen ons portfolio zijn de Dedicated Demolition line betonvergruizers. De dedicated demolition line bestaat evenals de Multi-Quick Processor uit verschillende typen. Echter bestaat de serie van de dedicated demolition line uit 3-bektypen en twee verschillende series (DL of DR). Beide series zijn leverbaar als combi- of sloopschaar en als vergruizer.

De P(ulverizer)-versie is de betonvergruizer versie voor de DDL-line. Deze bek zorgt er immers voor dat de DLP of DRP beton kan vergruizen. De DL-serie (DLC / DLD / DLP) zijn uitgerust met de standaard cilindertechniek met snelheidsventiel. De DR-serie (DRC / DRD / DRP) zijn uitgerust met het “bekende” DemaPower-systeem met 4 drukkamers en dubbelwerkend snelgangventiel. De DDL serie is beschikbaar voor machines van 18 tot en met 65 ton.

Interesse in één van onze betonvergruizers? Neem dan direct contact op

Stap 1 van 2