1. Home
  2. /
  3. Hydraulische magneet

Hydraulische magneet – EGLI

De hydraulische magneet is volledig “self supporting”. De graafmachine hoeft niet te zijn uitgevoerd met een magneetinstallatie. De eigenlijk altijd aanwezige functies voor hamer/kraker en rotatie zijn nodig om deze bijzonder krachtige magneet veilig zijn werk te laten doen. Alleen een lekleiding is nog extra benodigd. De magneet kenmerkt zich door een zeer snelle reactietijd, waardoor het afgooien van het materiaal in een fractie van een seconde plaatsvindt. Kortom een stukje Zwitserse precisie en kwaliteit.

Hydraulische magneet

Bekijk hier beelden van de EGLI magneet

Hydraulische magneet 1100A

“Met de hydraulische magneet van EGLI is het makkelijk geld verdienen”

0.00Buy Now

Belangrijkste kenmerken en voordelen van de hydraulische magneet:

  • Ingebouwde magneet generator

  • Geen magneet installatie op iedere machine nodig

  • Zeer snelle reactietijd - snel lossen van materiaal

  • Oppakken en loslaten middels rotatiefunctie

  • Dodemans-functie

  • Starre montage


Met de Egli magneet kunt u de hoeveelheid staal in bouwpuin aanzienlijk verminderen en zo schade aan bouwmachines voorkomen. Bovendien zorgt het er moeiteloos voor dat bouwplaatsen netjes en goed bereikbaar zijn.
Geautomatiseerde sorteer- en sloopwerkzaamheden besparen ook tijd en garanderen de perfecte kwaliteit van het recyclingmateriaal en de vlotte verdere verwerking ervan.

Hydraulische magneet staand

Wil je graag kennismaken met de EGLI hydraulische magneet?

Vraag dan direct een demo aan. Vanwege onze jarenlange ervaring kunnen wij jouw machine daarom altijd voorzien van het juiste uitrustingsstuk.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is het Demarec gelukt om marktkennis en techniek perfect met elkaar te combineren. Demarec ontwikkelt haar producten namelijk met een duidelijke visie. Bovendien focussen wij ons allereerst op gunstige exploitatiekosten en ten tweede op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Verder ligt onze focus en visie op unieke prestaties, servicevriendelijkheid, design en lage onderhoudskosten. Daardoor sluit dit nauwkeurig aan op hoe de EGLI magneet ontwikkeld is.

0.00Buy Now

Interesse in de EGLI magneet? Neem dan direct contact op