1. Home
  2. /
  3. Hydraulische hamers

Hydraulische hamers – DSB

De hydraulische hamers van de DSB serie zijn geschikt voor een diversiteit aan machines. Zoals bijvoorbeeld minigravers, graaflaadcombinaties en slooprobots. De hamers zijn geschikt voor primaire- en secundaire sloopwerkzaamheden. Dit is dankzij de kracht en efficiency van de hamers. Ook hun optimale verhouding tussen gewicht en vermogen maakt de hamers geschikt voor iedere klus. Omdat de hamers uit de DSB serie ‘MonoBloc-hamers’ zijn hebben zij daardoor een zeer eenvoudig design. Dat betekent minder gebruikte onderdelen en daarom eenvoudig te servicen. De hamers hebben taps toelopende vorm. Hierdoor heeft de machinist optimaal zicht op het werk. Tevens geven ze de mogelijkheid om te werken in kleine ruimtes met een beperkte bewegingsvrijheid.

Voor de DSB hamers zijn verschillende beitels beschikbaar. Daardoor kan de hamer ingezet worden voor het breken van verschillende soorten materiaal. De hamer is dan ook geschikt voor machines van 0,5 tot en met 12 ton.

Hydraulische hamers - DSB1

0.00Buy Now

Hydraulische hamers - DSB

‘De hamers uit de DSB serie zijn ‘MonoBloc-hamers’ met een zeer eenvoudig design. Hierdoor zijn er minder gebruikte onderdelen en deze eenvoudig te servicen.

Sloop hamers – DFX

De sloophamers van de DFX serie zijn geschikt voor primaire en secundaire sloopwerkzaamheden. Dit is dankzij hun kracht en efficiency. Verder ook door de optimale verhouding tussen het eigen gewicht en slagenergie. De hamers hebben meer vermogen, minder trillingen en onderhoud. Door de terugwinning van stikstofenergie heeft de hamer meer vermogen. En hierdoor ook minder trillingen dankzij stikstofkamer. Omdat er namelijk geen interne membranen zijn. Dit vermindert daardoor ook de onderhoudskosten van de sloophamers.

De hamers bieden echter ook verschillende opties zoals bijvoorbeeld een automatisch smeersysteem. Het automatische vetsmeersysteem optimaliseert het vetsmeringsproces. Het smeersysteem kan worden gemonteerd op de hamer of op de graafmachine. Hierdoor vermindert namelijk onderhoud en stilstand. Een andere optie is de onderwaterkit. Daardoor kan men veilig onderwater werken. Als laatste is er ook een anti stof systeem beschikbaar. Dit is een afdichting gemonteerd in de onderste bus. Daarmee wordt vervuiling in het circuit tegengegaan.

De Hydraulische hamers van de DFX-serie zijn beschikbaar voor machines van 10 tot en met 200 ton. Ook voor deze serie hamers zijn meerdere beitels beschikbaar. Daardoor is deze hamer dus ook geschikt voor het verwerken van allerlei materialen.

Hydraulische hamers - DFX

0.00Buy Now

‘“ De hydraulische hamers van de DFX serie zijn geschikt voor primaire en secundaire sloopwerkzaamheden. Dit is dankzij hun kracht en efficiency.”

Hydraulische hamers - DFX

Interesse in onze hydraulische hamers? Neem dan direct contact op

Stap 1 van 2