Demarec, dé specialist op het gebied van automatisch snelwisselen, nu ook dealer van Steelwrist voor de Nederlandse markt

“Demarec ziet zich nu meer als onafhankelijk specialist op het gebied van automatische snelwisselsystemen en daarbij niet gebonden aan één specifiek merk”.

Demarec specialist
Demarec is al geruime tijd actief in de markt van automatisch snelwisselen. Sinds 2014 is men importeur in Nederland van OilQuick. Demarec heeft in de afgelopen jaren de markt voor het automatisch snelwisselen in Nederland verder ontwikkeld.
Het Demarec Team heeft zich in die tijd gespecialiseerd in zowel de advisering over automatische snelwisselsystemen (in relatie tot het machinepark en de specifieke wensen en eisen van de klanten), maar zeker ook in de technisch meest optimale opbouw van de systemen op machines en uitrustingsstukken.
Zo zijn er intussen honderden systemen in de markt gezet, allen functionerend naar volle tevredenheid van hun dagelijkse gebruikers.
Afspiegeling van huidig vraag en aanbod op de markt
Tegenwoordig zijn er veel meer aanbieders van dergelijke systemen actief op de markt, om de blijvend groeiende vraag naar volautomatische systemen in te kunnen vullen. Waarbij overigens niet alle systemen op de markt op hetzelfde principe gebaseerd zijn. Gezien deze ontwikkelingen biedt Demarec vanaf nu ook het merk Steelwrist aan.

Demarec levert Steelwrist SQ serie
Demarec kan vanaf nu het complete programma Steelwrist SQ serie volautomatische snelwissels leveren, uiterst geschikt voor de sloop en recycling maar natuurlijk ook toepasbaar in de infra en het grondverzet. Het leveringsprogramma omvat SQ60, SQ65, SQ70, SQ70/55, SQ80 en de onlangs geïntroduceerde SQ90 evenals de benodigde kopplaten voor alle uitrustingsstukken. Steelwrist volgt de Open-S standaard voor volautomatische snelwisselsystemen.

Steelwrist
Steelwrist is een wereldwijde fabrikant van snelwissels en uitrustingsstukken voor graafmachines met het hoofdkantoor in Zweden. Een vastberaden focus op robuuste en moderne producten, gecombineerd met snelle service, wordt door een toenemend aantal klanten wereldwijd gewaardeerd. Ga voor meer informatie over Steelwrist naar steelwrist.com.

Wil je meer informatie over de Steelwrist? Neem dan contact op!