1. Home
 2. /
 3. Combi-schaar

Combi-schaar – Multi-Quick Processors

Het bewezen concept van Demarec’s combi-schaar, de Multi-Quick Processor , kan gezien worden als een standaard in de sloop- en recyclingmarkt. Toentertijd is de combi-schaar ontwikkeld met de bedoeling om een combischaar te leveren volgens een totaal vernieuwd concept, waarbij de nadruk ligt op efficiëntie in de breedste zin van het woord.

De MQP combi-schaar is namelijk verkrijgbaar in vier verschillende typen met zes tot acht bekkensets. Dat wil zeggen dat er bekken zijn voor het knippen van betonconstructies met wapeningsstaven en het breken van beton. Verder zijn er ook bekken voor hout en voor het knippen van staalconstructies en tanks.

Daarom passen de bekken perfect bij alle zware omstandigheden tijdens sloop en recycling. In alle gevallen ligt de nadruk op efficiëntie en duurzaamheid.

Maar, en dat is misschien nog wel belangrijker, een Demarec MQP combi-schaar heeft ten opzichte van elk ander concurrerend merk een extra prestatie die kan oplopen tot wel 20%. Daardoor levert de combi-schaar meer winst op dankzij meer vermogen en meer snelheid.

Bekijk hier beelden van de MQP-45-C

Combi-schaar met C-bek

‘20% meer cilindervermogen en extreem snelle cyclustijden ‘

Combi-schaar - DemaPower

Belangrijkste voordelen van de Combi-schaar:

 • DemaPower

  20% meer kracht en optimale cylustijden in combinatie met minder brandstofverbruik.

 • DemaSafety

  Gepatenteerd veiligheidssysteem tegen te hoge drukken in de cilinder – stangzijde.

 • DemaGuide

  Bekgeleiding voor- en achter het schanierpunt (C- en S bek).

 • Hoge rotatiekracht

  Twee draaimotoren en daardoor meer rotatiekracht.

 • Filters in rotatie

  En beschermen daardoor de combischaar en machine tegen verontreiniging in het hydraulisch systeem.

 • DemaLink

  Dat wil zeggen wisselen van hydraulische bekken in slechts enkele minuten.

 • Wisselbare slijtdelen

  Wisselen van slijtdelen op locatie mogelijk

 • Trunnion design

  Cilinder met ‘’Trunnion’’ design zorgt voor een betere sluitkracht.

Bektypen van de MQP combi schaar

Combi-schaar bekken

Klik hier voor meer informatie over de verschillende bektypen

DemaPower in elke combi-schaar

Alle Demarec Combischaren zijn uitgerust met het befaamde DemaPower-System. Deze bijzondere cilindertechniek is een eigen innovatie van Demarec. De cilinder heeft vier in plaats van twee drukkamers. Hierdoor heeft de cilinder 20% meer kracht dan conventionele cilinders. En dankzij de toepassing van een dubbelwerkend snelgangventiel kent de MQP extreem snelle cyclustijden. Dit wil zeggen meer werkcapaciteit per dag. Verder is de bek binnen vijf seconden open en dicht!

Kortom, meer kracht en snelheid die tijdens het werk uiteindelijk enorme capaciteitswinst oplevert!

Combischaar met Demolition bek

Combi schaar met D-bek

0.00Buy Now

Bescherming tegen te hoge druk in de combi-schaar

Demarec werkt als enige fabrikant in de markt met een ventiel dat de cilinders automatisch beveiligd tegen een te hoge druk. Het ventiel is erop gericht om te hoge druk ,aan de stangzijde van de cilinder, tegen te gaan. Omdat deze kan ontstaan wanneer de retour-olie wordt geblokkeerd door bijvoorbeeld een gesloten kogelkraan of kapotte snelkoppeling.

Makkelijk wisselen tussen verschillende bekken

Dankzij het in eigen beheer ontwikkelde DemaLink-System zijn alle MQP-bekken hydraulisch snel en gemakkelijk te wisselen. In slechts enkele minuten tijd verandert de functie van een betonvergruizer in een schrootschaar of bijvoorbeeld in een sloopschaar. Hierdoor is er dus geen onnodige stilstand en daardoor altijd de juiste bek voor het werk. Bovendien kan één persoon de bek wisselen.

Wil je graag kennismaken met de MQP combi-schaar?

Vraag dan direct een demo aan. Vanwege onze jarenlange ervaring kunnen wij jouw machine daarom altijd voorzien van het juiste uitrustingsstuk.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is het Demarec gelukt om marktkennis en techniek perfect met elkaar te combineren. Demarec ontwikkelt haar producten namelijk met een duidelijke visie. Bovendien focussen wij ons allereerst op gunstige exploitatiekosten en ten tweede op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Verder ligt onze focus en visie op unieke prestaties, servicevriendelijkheid, design en lage onderhoudskosten. Daardoor sluit dit nauwkeurig aan op hoe wij de MQP ontwikkeld hebben.

0.00Buy Now

Interesse in de MQP combi-schaar? Neem dan direct contact op

Stap 1 van 2